2017. április 8., szombat

Viharos érzelmek

Anne L. Green! Elképesztő nő vagy, nagyon tudsz valamit. Ezt így az elején leszögezném. Háromszor könnyeztem meg ezt a történetet, és csak azért nem mondom el, hogy hol, mert akkor sokat spoilereznék. Most tettem le a könyvet, és nagyon nehéz úgy írni róla, hogy ne lőjem el a poénokat.

Néhány olyan információt mondok nektek, ami felkeltheti az érdeklődésetek. Van egy villa, abban egy fura, törtető szenátor apuka, meg egy nyávogós apucikicsilánya, akit garantálok, hogy a végére mindenki megkedvel. És jön egy testőr, Jason, akit meg pláne, hogy megszerettek, néha meg majd ordibáltok vele, hogy cseszd meg, ember nem lehetsz ilyen idióta, állj már talpra!

Olyan családi drámák vannak ebben a regényben, fűszerezve mindennel, ami csak keresztbe tehet a szereplőnek, hogy az valami elképesztő.

Az elején bizonytalan voltam, mert úgy éreztem egy-két ponton, hogy fizikai képtelenség, hogy ez a valóságban így megtörténjen, hogy Jason így túlélje, a végén pedig már könyörögtem, hogy nem érdekel, ha a valóságban nem így lenne, és ottmaradnának mindannyian. Csak éljenek, legyenek boldogok. Megtanultam a regény végére, ha olvasok, és ilyen szereplőkkel van dolgom, akik még a kötet fele előtt belopják magukat a szívembe, akkor nincs szükségem arra, hogy a valósággal megegyezzenek a történések. Csak ne essen bajuk, egy hajuk szála se görbüljön! És szerencsére az írónő a magamfajta örök romantikus lelkek igényeit is kielégítette a végére.

Köszönöm az Álomgyár kiadónak a példányt, hogy olvashattam, és Anne L. Greennek, hogy megírta. Abba ne hagyd! Rád örökre szükség van.

Megint lett egy kedvenc könyvem.

Borító: 4,5*
Szereplők: 5*
Cselekmény: 5*

Fülszöveg: Szenvedély ​nélkül lehet élni, de vajon érdemes?
Jason Scott az FBI kommandós alakulatának tagjaként élte nem éppen hétköznapi életét. Egy napon azonban, egy balul elsült akció után, minden a darabjaira hullik körülötte. Létezésének új értelmet keresve elvállalja egy befolyásos szenátor lányának védelmét, ám hamar rá kell döbbennie, hogy nem kell a csatatérre lépnie, hogy kemény küzdelmeket éljen át.
A szépséges és lázadó Nina legfőbb szórakozása testőrei megleckéztetése. Mindennapi csatározásaik ellenére mindketten érzik, hogy lassan feltámad bennük az egymás iránti fékezhetetlen vágy, míg végül a lány egyszer csak meglátja a felszín alatt rejtőző valódi Jasont, és ráébred, hogy ő sokkal több mint egy testőr.
Heves ellenállásuk dacára hatalmába keríti őket a szerelem. A sors azonban újra és újra próbára teszi őket: támadások, ármányok, sötét titkok kereszttüzében rá kell ébredniük: a szerelemben nincs megalkuvás.
Vajon mindkettőjük vonzalmát csak a szenvedély mozgatja? Vajon van jövője a szerelemnek a múlt árnyékában?

Az Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje, a váratlan fordulatokban bővelkedő legújabb romantikus-erotikus regényében válaszokat keres a sokakat izgató kérdésekre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

In-dia-dal

~~~~~ RECENZIÓ ~~~~~ Ekkor olvastam : 2019. március 19., 11:19 → 2019. március 29., 17:26 Fülszöveg:   Földes Flóra a kétgyermeke...