2018. április 22., vasárnap

Nyolc éjszaka

Értékelés: Ez most egy kicsit frissebb olvasmányélmény, mint az előző volt. Habár már régen a polcomon várt rám, (Köszönöm a végtelenül kedves írónőnek ❤). Kifejezetten szórakoztató Olvasmány volt! Nagyon szerettem olvasni Trishről, egyébként is nekem mindig imponál az egy könyvben, ha a főszereplő írónő, mert így nagyon tudok (és eléggé szeretnék is :D) azonosulni a főhőssel. Egy dolgot szeretnék most, így még az elején leszögezni: borzalmas a névmemóriám, ha regényekről van szó, most utánanéztem, hogy Trish és Ryan a szereplők, de a továbbiakban ne haragudjatok meg rám, ha Színész és Íróként hivatkozom rájuk :D
Szóval...ott tartottunk, hogy imádtam ezt a regényt! Az előző könyv, amit Tomor Anitától olvastam, az a Hello újra, kedves exem volt. Nem mondom, hogy a Nyolc éjszaka felül tudta múlni, mert bennem annyira élményszerűen maradt meg a H.Ú.K.E ( <- tudom, hogy idióta rövidítés, de így egyszerűbb) olvasása (fekszem a tengerparton, csapkodja a lábam a sós víz, süt rám a nap, és Tomor Anita fantasztikus romantikus regényét olvasom, szinte egyszuszra, vagy 2 óráig be sem teszem a lábam a tengerbe, hanem olvasok és olvasok, lap lap után), hogy nekem egyelőre az maradt az abszolút kedvenc, de még nem most olvastam utoljára Tomor Anitát.
Ha az írónőtől vesztek a kezetekbe valamit, akkor azzal tisztában kell lennetek, hogy Letehetetlen!! Szóval, igyekezzétek tehermentesíteni magatok, ha valamelyik Tomor Anita könyv a kezetekbe kerül.
De most térjünk rá a Nyolc éjszakára: annyira édes és (sajnos) lehetetlen történet, hogy az már szinte lelki fájdalmat okoz. Mert mindenki szeretne magának egy ilyen színészfiúcskát, és persze minden nő szeretne szerintem titkon sikeres romantikusregény-íróvá válni. Hát, igen...valahogy most sikerült magamról beszélnem :D
De nehogy azt higgyétek, hogy az egész regény csak a szirupos, valótlannak tűnő események kellemes, lineáris sorából áll. Sok-sok fekete felhő borul a két főhős feje fölé, de végül......❤❤❤ Na, jó, nem spoilerezek, de annyit még hozzáteszek, hogy minden megvan ebben a könyvecskében ahhoz, hogy végigizguljátok, utána pedig szerelmes rózsaszínködben öleljétek magatokhoz. Hajrááá, ne késlekedjetek, irány a legközelebbi könyvesbolt, és vegyetek magatoknak egy Nyolc éjszakát!!

Könyvadatok:
Cím - Nyolc éjszaka
Szerző - Tomor Anita
Kiadó - Pyrus     
Megjelenés - 2017
Oldalszám - 334

Fülszöveg: Trishnek ​elege van az unalmas mindennapokból. Úgy érzi, valami új dolgot kell tennie, valami olyat, amit eddig még nem csinált. Elhatározza, hogy életében először elutazik New Yorkba. Egyedül. Felejteni akar és világot látni. Egy valamire viszont nem számít, arra, hogy betoppan az életébe Ryan.


Ryan híres hollywoodi színész, és nem mellesleg rohadt jó pasi. Nincs a világnak olyan pontja, ahol ne csengene ismerősen a neve és ne ismernék fel azonnal az utcán. Mindene megvan, amiről csak álmodni lehet. Ő viszont úgy érzi, valami mégis hiányzik az életéből, és erre csak akkor döbben rá, amikor a londoni reptéren belebotlik Trishbe.

Te mit tennél, ha az álompasi a tévéből egyszer csak előtted állna és le sem venné rólad a szemét, sőt úgy bámulna rád, mintha azonnal ágyba akarna vinni? És akkor, ha ráadásul kiderülne, hogy egymás mellé szól a jegyetek a London-New York járaton?

Trish legszívesebben hanyatt-homlok elmenekülne, de nem teheti. A gép indul és neki le kell ülnie Ryan Davis mellé még akkor is, ha a férfi „a baj már megtörtént, bármit csinálsz, akkor is az enyém leszel, bébi" tekintettel néz rá. Trish minél elutasítóbb, Ryan annál jobban élvezi a játékot. Nyolc éjszaka. Csupán ennyit kér Trishtől. Vajon ennyi idő elég ahhoz, hogy megváltozzon két ember élete? Esetleg örökre?

Tomor Anita, az Álmodtam már rólad és a Helló újra, kedves exem! című nagysikerű regények szerzője új romantikus történettel kápráztat el minket. Ahogy azt már megszokhattuk tőle ez a könyve is tele van szerelemmel, játékkal és szenvedéllyel. Letehetetlen és magával ragadó, csak úgy, mint az előzőek is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

In-dia-dal

~~~~~ RECENZIÓ ~~~~~ Ekkor olvastam : 2019. március 19., 11:19 → 2019. március 29., 17:26 Fülszöveg:   Földes Flóra a kétgyermeke...