2019. január 19., szombat

Jobbra húzott történetek


Ekkor olvastam: 2018. december 27., 17:34 → 2018. december 30., 10:22

Fülszöveg: Szex, szerelem, Tinder.
Erről a hármasról szól ez a könyv. Semmi fikció, csakis megtörtént, igaz sztorik, valódi emberektől. A Jobbra húzott történetek olyan kalandokról és szerelmekről számol be, amelyek a Tinder nélkül talán sosem történtek volna meg. Halál gáz vagy épp mesébe illő randik, egyéjszakás kalandok, katasztrófával záruló próbálkozások, több éve tartó szerelmek, szexi részletek, nagy viharok, eljegyzés, házasság. Ezekkel mind-mind találkozhatsz a könyvben!
Akkor igazán izgalmasak a sztorik, ha azokat mindkét fél szemszögéből megismerheted. Épp ezért a ma is virágzó kapcsolatokat pontosan így mutatja be az író, hogy minél több titokról lebbenhessen le a fátyol.

Kipróbáltad már a Tindert? Akkor számodra kihagyhatatlan ez a könyv!
Még csak szemezel ezzel a randiappal? Ha belekezdesz a történetekbe, égető vágyat fogsz érezni, hogy azonnal letöltsd.

Értékelés: Már alapból a cím figyelemfelkeltő volt, ezért is határoztam el magamban,  hogy annak ellenére, hogy a társadalom ellenérzéseket ültetett belém a Tinderrel kapcsolatban, én mégis el akarom olvasni a könyvet.

 Írhatnék értékelésként magam is egy klassz sikertörténetet, alátámasztva  azzal mindent, ami a könyvben le van írva, de sajnálatos módon valahogy én sosem kerültem kapcsolatba ezzel az alkalmazással, és ma meg már menyasszony vagyok augusztus óta. Szóval, sajnos vagy nem sajnos, én nem tudok nektek arról mesélni, hogy milyen ez az alkalmazás, viszont ahogy a fülszövegben említve van: ha elolvassátok ezt a könyvet, és szinglik vagytok, azonnal kedvet fogtok kapni ahhoz, hogy használjátok az appot!

 Tehát engem maximálisan megnyert magának ez a kötet, szerintem témájában egyedülálló alkotás, és véleményem szerint eddig hiányt képzett a könyvpiacon, amit aztán a megjelentetéssel az írónő némileg pótolt.

 Én egyébként is szeretem olvasni a személyes történeteket, szóljanak azok bármilyen életeseményről, és az is teljesen mindegy, hogy milyen korból valóak, legyen az múlt vagy éppen ebben az esetben a jelen.

 Kellemesen elszórakoztatott, miközben utaztam Sopron felé, és egy pillanatra sem akartam letenni.

 Köszönöm az írónőnek, hogy olvashattam!

Könyvadatok:
Cím – Jobbra húzott történetek – szex, szerelem, Tinder
Szerző – Tóth Anikó Dóra
Kiadó - Magánkiadás
Megjelenés - 2017
Oldalszám – 248
ISBN – 9789631293968

Itt szerezhetitek be:
https://www.facebook.com/tothanikodora/ - írjatok a szerzőnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

In-dia-dal

~~~~~ RECENZIÓ ~~~~~ Ekkor olvastam : 2019. március 19., 11:19 → 2019. március 29., 17:26 Fülszöveg:   Földes Flóra a kétgyermeke...